Kader deelnemers winnen NVVK prijzen  - Kader

Kader deelnemers winnen NVVK prijzen

Veiligheidskunde

Kader deelnemers winnen NVVK prijzen

Kader deelnemers winnen voor het derde jaar op rij de publieksprijs en voor het tweede jaar de scriptieprijs. Dit jaar hebben de deelnemers ook de eervolle vermelding in ontvangst mogen nemen. 

Viola Steehouwer heeft met haar MVK scriptie 'Veiligheid Externe evenementen' zowel de juryprijs als de publieksprijs gewonnen. Gertjan Zuidema heeft met zijn HVK scriptie 'Onder water in de hyperbare geneeskunde' een eervolle vermelding gekregen.

Motivatie NVVK juryprijs

"Viola Steehouwer behandelt een interessant onderwerp, want tot nu toe bleef de veiligheid van en tijdens evenementen een onderbelicht fenomeen. In haar scriptie beschrijft zij de leemte in de arbeidsveiligheid. Zorgvuldig zet zij het verschil tussen bedrijfsuitjes en evenementen uiteen en maakt het veiligheidsrisico voor beide inzichtelijk."

Motivatie NVVK eervolle vermelding

"In deze exploratieve scriptie belicht Gertjan Zuidema de arbeidsveiligheidsvraagstukken die ontstaan tijdens het toepassen van de hyperbare geneeskunde. De scriptie toont aan dat bij complexe machines, processen en material de veiligheid integraal benaderd moet worden, hetgeen de bevestiging is van een maatschappelijke tendens."

Download de scriptie van Viola.

Download de scriptie van Gertjan.